Gerinc-egyensúlytorna

„A test és a lélek egyensúlya”

A túlhajszolt életmód, a mindennapi stressz, nagymértékben hozzájárulnak a betegségek kialakulásához, ízületeink, csontjaink kopásához, elhasználódásához. Elsősorban a test és a lélek egyensúlyát kellene megtalálnunk életünkben ahhoz, hogy biztonsággal kijelenthessük „Egészségesek vagyunk”. Minden betegség, fájdalom, a lélek jelzése, hogy probléma van, változtass rajta! Tehát a betegség és a fájdalmak, mint szimbólum vannak jelen életünkben!
Manapság mivel keveset mozognak az emberek, ezért legnagyobb veszélynek a gerincük van kitéve, melyet leginkább a megerősített mély törzsizomzattal és a helyes testtartással tudnak karban tartani. Ehhez Csonka Csaba személyedző, gerinctorna oktató a Csaba Gerinc – Egyensúlytorna 2. DVD-n, a világon egyedülálló módon a Shaolin Kung-Fu ősi elemeit hívta segítségül.

Rövid kis kínai kitérő:
A harcművészetet gyakorló buddhista szerzetesek ritkábban betegedtek meg, kitartóbban bírták a meditációs gyakorlatokat, és a vándorutak során a támadásokkal szemben is hatékonyabban tudtak védekezni. Ezért rendszeresítettek egy egészségmegőrző, nyújtó-lazító gyakorlatsort, amelyet a szerzeteseknek minden nap el kellett végezniük. A Kung-Fu nem csupán harcmodor vagy mozgásművészet, gyakorlóinak jártasnak kellett lenniük a kínai gyógyászat világában is. Kínában még ma is úgy tartják, a jó Kung-Fu mester, ha akar, az egyik kezével pusztít, míg a másikkal gyógyít.

A fejlődést és a gyógyulást elkezdeni sohasem késő! A DVD-n látható gyakorlatsorok életkortól és fizikai erőnléttől függetlenül mindenkinek segítséget nyújtanak a test- és a lélek egyensúlyának kialakításában. Fontos, hogy a garantált eredmény elérése érdekében a gyakorlatokat rendszeresen végezzük.

Kérj időpontot!
egyensulytornagmail.com
Tel: 06-30-549-1233

Vélemény, hozzászólás?