Masszázs-Reiki-Jóga-Gerinctorna kezelés

Isten hozott!!

Amennyiben úgy érzed, hogy fáj a derekad, hátad, nyakad, itt fáj, ott fáj, zsibbad stb… akkor eljött az idő, hogy bátran felkeress! (kezeljük a tüneted, továbbá amennyiben szükséged van rá, akkor elkezdjük megkeresni az okot, hogy miért is jelez a tested!)
Pl: Lábak: tovább lépést szolgálják, boka: irányváltás, sarok fájás: lehet, hogy sarkon szükséges fordulni!!

Engedd meg, hogy egy rövidke történettel az életemből rávilágítsak néked, hogy mennyire fontos az egészségünk, Testben lélekben egyaránt!
Csonka Csaba vagyok! (3 gyermek apukája és párom Vaszanti Tündi párja)
A Segítői Történetem 2002-ben kezdődött édesanyám halála után. Édesanyám mellett voltam az utolsó pillanataiban a kórházban, körülbelül 2-3 hetet vele töltöttem az onkológiai osztályon egy kétágyas szobában!
Elhatároztam, hogy vele leszek utolsó pillanataiban, szolgálni fogom Őt ameddig csak lehetséges, megtapasztaltam a halált testközelből!
Egy Ukrán természetgyógyász kezelte édesanyámat az utolsó heteiben!
Egy kezelés alkalmával megfogta a hölgy a kezemet és azt mondta,”Gratulálok Csaba,te energiát tudsz közvetíteni”
Itt jött az első jel, felismerésem, hogy akkor ezért folyamatosan forró a kezem gyermekkorom óta! Gyermekkoromban az iskola titkárnőhöz mindig lementem, hogy hőemelkedésem van engedjen kérem haza!! Ez pár alkalommal sikerült is, mindaddig amíg édesanyám be nem írta az ellenőrzömbe a titkárnőnek, hogy Csabánál ez normális, mármint a magas testhő!!
Elhatároztam, hogy “Gyógyító” leszek és segíteni fogok embertársaimon, hogy ne is jussanak el idáig mint édesanyám! (64-éves testet kellett itt hagynia, fájdalmasan, rák… stb…)
Anyu halála olyannyira megviselt lelkileg, hogy 2-éven belül gerincsérvet kaptam lumbális szakaszon!
Hozzá kell azért tennem, hogy testemet több mint tíz évig majd minden nap edzettem testépítő teremben, óriási súlyokkal!
Elhatározás-változás:
Elkezdtem teljes életmódot váltani (Vega étkezés, shaolin kung-fu, tai-chi, chi-kung, masszőr, Reiki, személyedzői képesítések, szentiratok tanulmányozása majd Jóga stb…
Szakmailag:
2004-óta foglalkozom masszázzsal, 2009-év óta Személyedzéssel és Reiki kezeléssel.
Az elmúlt 13-évben dolgoztam számos Wellness – Fitness központban,továbbá házhoz jártam embertársaimat kezelni!(fekvő betegekhez is)
2007.-évben megjelent Gerinc-Egyensúlytorna DVD-ém, majd 2009.-évben a 2. Gerinc-Egyensúlytorna DVD-ém!
2009.-évben sikerült angol nyelvű Gerinc-Egyensúlytorna DVD-émhez ajánlást kapnom az USA-ban,Charlotte-ban, North Charoline-ban egy Orvos-Chiropractortől és az Amerikai Fitness Szövetségtől!
Ezidáig sikerült csodálatos mesterektől tanulnom, mindazt amit elsajátítottam ötvöztem és úgy gondolom sikerült a prevenció és rehabilitáció hatékonyságán erősíteni!
-Mindezek mellett csak megemlíteném, hogy összegyúrtam a gyermekeknek egy preventív Egyensúly tornát, hogy egészségesen élhessenek egész életükben testben-lélekben egyaránt!

Kezelések:
Masszázs-Reiki-Jóga-Gerinctorna :
Anatómiailag segítség???
Megmasszírozom kilazítom, erősítem az izmokat, kimozgatom az ízületeket, majd mély-izom erősítő gyakorlatokkal (Jóga, Pilates, Gerinctorna) tudok abban segíteni, hogy erősödjenek a mélyen fekvő tartó izmaid! (tehát ne térjenek vissza a problémáid)
Lelkileg segítség??
Miért jelez vajon a lelkünk a testünkön keresztül? (fájdalmak,elváltozások stb…) beszélgetésekkel -oldásokkal is tudok neked segíteni!
Energetikailag segítség??
Reiki energetikai kezeléssel feltöltjük energiáidat,harmonizáljuk csakráidat….
Keress meg !! Mikor hol vagyok elérhető???
Krisna-völgy szomszéd utcájában a farm szomszédságában!!☺(szombat-vasárnap napközben,hétfőn délelőtt)
Tárnokon és környékén házhoz megyek keddtől-péntekig délelőttönként!
Tel: 06-30/549-1233. Mail: egyensulytorna@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?